löhuzdfhö

när blir ett sömnproblem ett faktiskt problem på riktigt man ska kolla upp? Ska man kanske bara acceptera? Jag är egentligen tillfreds med det även om det tog något år men det förstör ju för mig själv när jag ändå måste anpassa mig till verkligheten som jag lever i. Då funkar det liksom inte så bra att bara hänga uppe när man är pigg och sova när man är trött. 

 

I vilket fall som helst så är det inte ett problem just nu i alla fall för trött är jag då inte. Jag själv är ju för övrigt övertygad om att jag rör mig på någon slags bipolär skala och just nu har jag precis kommit in i en high även om det inte är så starkt att det verkligen är mani (vad jag uppfattar i alla fall), detta är ju såklart otroligt skönt då de senaste månaderna har varit så himla låga och inte nice alls egentligen och jag har mest känt att det här kan kvitta kan någon bara ge mig energi då jag inte klarar av att göra något annat än att ligga i min säng men ingen kan ju förändra det. mEN NU HAR DET HÄNT DET VÄNDE !!!! är helt på andra sidan då jag känner mig så fylld att jag liksom aldrig kan sova - det är den enda nackdelen i detta skov, min hjärna kan liksom inte stänga av för finns så mycket energi att nyttja jag behöver skapa och göra saker snälla bara använd mig!!! 1!! utnyttja mig, passa på medan jag har energi för snart går jag ju under igen hahha. Tyvärr är de bra perioderna mycket färre än de dåliga men ska jag vara optimistisk hoppas jag detta håller i sig tills oktober. tjoho. 

 

nu ska jag försöka sova men det är fan i mig omöjligt, dessa tre senaste dygn har varit de sömnlösas bokklubb. yaa denna analys är inte gjort av en psykiatriker och vi alla vet att jag är hypokondrisk och fattar att det är en skillnad på att vara diagnostiserad, men för att förtydliga så tror jag alltså inte att jag är bipolär, känner inte att det är så grovt. Men är övertygad om att jag är i närheten och far i alla fall för är det något det här psyket/kroppen inte har så är det kemisk balans :-) stabilitet skulle fan vara något hörni va!!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback