sommarpraten

Hej där! Jag som många andra, (eller? lyssnar folk på sommarprat ens nu för tiden? känner en) tycker sommarprat är något av det bästa med sommaren. Framför allt för min del för att formatet är så himla öppet, när jag slår på alex och sigge varje vecka så vet jag vad jag kommer få; det är tryggt och nice och framör allt så gillar jag ju innehållet. Men det är det som för mig som är så dålig på att testa/lyssna/ta in nya saker är SKÖNT med sommarpraten. 40 minuter klarar jag ju av att lyssna på en människa jag inte vet vem det är och får då höra historier om saker jag aldrig annars aktivt skulle söka mig till. Sedan obs!! stänger alltid av fem minuter in om jag inte blir lite intresserad, samma sak gäller med böcker - så de som jag faktiskt lyssnar klart på är alltid bra. Annars orkar jag inte. 

Nåja tänkte göra lite recensioner slash tips på mina bästa prat, obs att jag säkert inte ens lyssnat på en fjärdedel av allt som finns, men ändå. 
Malou Von Sivers
Ett av mina absoluta bästa! Har haft lite svårt för henne innan men efter det här pratet så fick jag en så mycket djupare bild av vem hon är typ eller vem hon vill framställa sig för att vara i alla fall. Handlade om hennes uppväxt mest och hennes relation till hennes pappa och kanske är det just pga av att daddy issues historier alltid känns i mitt lilla hjärta extra mycket, jag vet inte, men fantastiskt var det i alla fall!!

Edward Blom
Vet ej om han har gjort två? Ett av dem i alla fall handlade om ungdomen och att typ dricka alkohol och tycker han har så fin livsfilosofi så det här var ett otroligt mysigt sommarprat. Kom för något år sedan så minns inte så mycket mer förutom att det var härligt att städa till.

Sanna Lundell
Även hon har väl gjort två om jag inte minns fel, det ena handlade om meningen med livet vilket kändes för konstruerat plus att jag har väldigt alltså väldigt svårt för hennes röst så gillade det inte alls. Men sedan i det andra så pratade hon väldigt mycket om saker som känns, feminism alkoholism och sånt där som jag minns kändes väldigt mycket. Det var jättebra. 
Ida Sjöstedt 
Mitt första intryck var respektingivande på grund av väldigt stark röst. Gillade det, lyssnade på det en tågresa hem från Stockholm förra året och var skör och det var så härligt att få luta sig in i hennes värld med klänningar och överklass. Väldigt väldigt vettigt! Var eller egentligen är väldigt intresserad av vad som händer i "lyxiga rum" så att säga samt enda sedan ung ålder vääldigt intresserad av kläder mode tidningar och sånt där ni vet. Ville bland annat bli skodesigner när jag var liten, så av dessa anledningarna så var avsnittet bra och intressant. Minns även att hon pratade om det här med ansvaret man som jobbande person inom modebranchen har när det kommer till ätstörningar och kroppsnormer och så vidare. 

Maja Ivarsson
ÄKTA REBELL. Älskar henne, pratar mycket om knark och om våldtäkt och våld av män samt kärlek till en speciell tjej. Älskade det här pratet, lyssna på det bara. 
 
 
 Kan ni ge mig era bästa? Vill veta vad jag ska lyssna på härnäst!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback