london del 2 17

halloj! Eftersom jag lever farligt i och med dator som alltid kraschar på grund av helt fullt minne samt fortfarande ingen hårddisk kämpar jag tappert på med att få upp bilder och händelser här. Så nu kommer några fjuttiga bilder från london med den här personen. 
Måste kommentera dessa byxor som var allt jag önskade mig i början av året (dock ej rosa) men kolla vad fantastiskt mjuka de ser ut att vara. Anyway denna dag skulle vi göra stan (uttryck som min mamma använder och tycker det låter så mysigt töntigt.) Var peppad för hadee ändå lite pengar här om jag minns rätt? MEst nöjd med att bara stirra på saker och henne och äta god mat.
Matpaus.
På kvällen senare testade vi dumplings i en gränd och det var hemskt och slimigt? Så besviken brukar ändå gilla nästan all mat alltså verkligen UPPSKATTA men detta va :( kanske smakade dålig eller så var det bara inte för mig. Gick snabbt därefter vidare till restaurang nummer två sen för att äta italiensk pizza som var gud. fotade dock aldrig var för hungrig för att minnas.
Påvägen hem/dit what ever vem bryr sig när man var snyggg. Fotade inte så mycket den här dagen?? på återseende!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback