let it happen.

vardag  /  0  Kommentarer
 
saker jag är stolt över:
att jag klarade av ett jävla c i matte2b kvitto på att jag kan om jag vill!!!!! ej för att låta som en entreprenour men på riktigt det enda som jag verkligen suttit och kämpat med så jävla många timmar in och ut det här läsåret.
Detta betyder alltså att jag är KLAR med matte för resten av mitt jävla liv. naturkunskap och idrott hejdå för evigt tvåan e klar har jag ens firat eller varit stolt över mig själv? vet inte minns inte men det ska jag vara i alla fall. också fått sådana starka infall om att om mindre en ett år tar jag studenten och ska försöka pull off ett helt vuxenliv. ingen aning på någonting än vad är det meningen att jag ska göra då? massor av idéer men allt kräver ork och en jävla ekonomi. Enda sedan skolavslutningen har jag inte haft ett enda pass på jobbet inskrivet :-)))) hur e det meningen att man ska tjäna pengar då va?? what should a girl do idk? hur svårt ska det vara att tjäna lite pengar i denna äckliga värld.
 

do whatever just to stay alive

fotografier  /  0  Kommentarer
18.56
 
av rädsla öppnade jag inte och nu är den öppnad utan mig. 
förlåt för att du inte vet!!
vill jag skriva
men jag vågar inte.

the 1975

ungdomen  /  0  Kommentarer
tredje gången gilt!! Gick upp halv fyra från min lille säng med en och en halv timmas sömn i kroppen men det var det värt. Fint märkligt härligt läskigt alla känslor klarar en människa av att känna under 13 timmar. Lyckades hamna längst fram? Stolt över mig själv, som vanligt tycker jag det är ganska så jobbigt att gå på konserter med band som har musik som betyder mycket för en. Lol men så är det faktiskt ja säkert fruktanstvärt töntigt men. så. är. det. 
 
Oavsett så hade jag det väldigt fint i alla fall, jag var lycklig och kände mig glad hela tiden vilket fick mig att känna stolthet. Det här är ju ett band jag alltid kommer att älska men de var mer livsavgörande cirka år 2014 och efter dess har allt med dem och deras musik förknippats med så mycket känslor at det alltid är en pers att stöta ihop med dem. Men förra veckan när jag stod där, och märkte att jag inte grät, då var jag stolt. För saker som kan kännas som dödsdomar och avgrunder kommer inte alltid göra det man lär sig hantera saker & det var en väldigt fin sak att upptäcka. Att där står jag inte och gråter på grund av att musiken gör ont som för kanske ett och ett halvt år sedan utan nu dansar jag och tröstar andra bara med vetskapen om att det går över. det var en fin dag.