arton

texter  /  0  Kommentarer

till mamma: tack för att du ändå alltid försöker förstå mig oavsett, även om du inte gör det. 
till pappa: tack för att du gjorde mig speciell
till hanna: jag älskar dig otroligt mycket och jag hoppas att det ska räcka.
till lisa: jag oroar mig så för dig och hoppas verkligen att du inte växer upp och blir moderat (det kan finnas en liten risk) även roligt att en av syskonen föddes med humor tycker jag!
till anna: jag hoppas du är lycklig med pappa. du förtjänar det för du är smart i botten.
till sigge: jag hoppas att du ska älska mig livet ut och att vi ska ha samma band i framtiden som vi har nu, för du behöver mig och hanna om du ska kunna växa upp och bli en någorlunda vettig person.
till nim: hoppas att inte din familj kommer förstöra dig.
jag älskar er alla på de djupaste av sätten även om jag inte har ord att förklara det själv och jag älskar er för att jag behöver er och jag gör det för att jag ser upp till er. tack för att ni ibland är min trygghet och även tack för min barndom, den gjorde mig ändå till den jag är. 


här står jag och gullar mig

fotografier  /  0  Kommentarer
 
 
 
Saga fotade mig lite när jag fortfarande hade rosa hår. 

cr2

fotografier  /  0  Kommentarer
krasslig kvalle. Så roligt när man typ någon gång tagit upp en kamera för att man tänker att det ska bli vackra bilder och sen blir det fruktansvärt och man skrattar och sedan går man vidare. Exakt dessa bilder blir tyvärr nödvändiga att alltid stress skicka in till fotografisk bild :-)  mjaa jaja. Här är exempel på sådaNa bilder i alla fall som ser ut som att vara tagna med digitalkamerablixt men gillarde ändå!! see u suckerz nu ska jag försöka börja på mitt någorlunda luddiga gymnasieprojekt samt skriva på lite socilogiuppsats.